21 December 2017

Mooie kerstavond op Het Palet

Om het kerstfeest te vieren hebben we met de kinderen gezongen in de Hatteler, om vervolgens lekker samen in de klas te genieten van het kerstdiner.

Het kerstfeest is een feest van gezelligheid en saamhorigheid. Op donderdag 21 december hebben we dit feest op school gevierd. Hierbij willen we ook graag iets doen voor mensen in de omgeving van de school. We zijn de avond hierom beginnen met een bezoek aan de Hatteler om te zingen voor de ouderen daar. Alle kinderen hadden in de klas goed geoefend op de liedjes. Enkele muzikale leerlingen hebben zelfs een stukje muziek gespeeld op een muziekinstrument. De bewoners van de Hatteler vonden het erg leuk om deze voorstelling te krijgen van onze kinderen.

Hierna hebben we in de klassen genoten van een gezellig kerstdiner, waarbij de leerlingen iets lekkers hadden meegenomen om samen van te smullen. Alle kinderen hadden hun best gedaan er fantastisch uit te zien. Van mooie jurkjes tot mooie overhemden en zelfs hier en daar een stropdas. Niet alleen de leerlingen zagen eruit om op te eten, maar ook het diner zag er in alle klassen overheerlijk uit. Zoals het op een kerstdiner hoort hebben de kinderen veel gegeten, veel gekletst en veel gelachen. Al met al een zeer geslaagde avond!